Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CTG verhoogt inkomen vrije beroepsbeoefenaren

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CTG verhoogt inkomen vrije beroepsbeoefenaren door premiestijging AOV

18 januari 2001

Het College Tarieven Gezondheidszorg (CTG) heeft op 15 januari besloten het inkomen voor vrije beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te verhogen in verband met de in 1999 en 2000 extreem gestegen premies voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ziektekostenverzekeringen. Behalve huisartsen betreft het ook de medisch specialisten, verloskundigen en fysiotherapeuten.

In de tarieven voor vrije beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg is een vergoeding opgenomen voor de premies die deze beroepsbeoefenaren moeten betalen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en voor de ziektekostenverzekering. De verzekeringspremies voor arbeidsongeschiktheid zijn in 1999 en 2000 meer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie