Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Accountantsverklaring S&O-vermindering afgeschaft

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Accountantsverklaring S&O-vermindering afgeschaft

Bedrijven die, op grond van de Wet vermindering afdracht loonbelasting en premie voor de volksverzekeringen (kortweg: WBSO), in 2000 gebruik hebben gemaakt van de fiscale stimulering van speur- en ontwikkelingswerk dienen uiterlijk 30 april 2001 bij de Belastingdienst aangifte te doen van de definitieve S&O-vermindering. De accountantsverklaring die verplicht is bij deze aangifte, is afgeschaft met terugwerkende kracht tot 1 januari 2000.

Inzicht
Het besluit om de verplichte accountantsverklaring te laten vervallen, is genomen om de administratieve lastendruk rond de WBSO te verminderen. Dit betekent echter niet dat de administratieve verplichtingen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie