Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TT Circuit Assen aangewezen als trouwlocatie

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Assen, 18 januari 2001

TT Circuit Assen aangewezen als trouwlocatie

Het college van B & W stelt voor om de binnenaccommodatie van het TT Circuit Assen aan te wijzen als vierde trouwlocatie in de gemeente. Paren hebben op het inmiddels 75 jaar bestaande TT Circuit straks de keus uit vier verschillende ruimtes. Trouwen op het ereschavot behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Met het aanwijzen van het wereldvermaarde TT Circuit Assen denkt de gemeente een locatie te kunnen aanbieden die motorliefhebbers in heel Nederland zal aanspreken. Het circuit beschikt over voldoende faciliteiten om gezelschappen van verschillende groottes te kunnen ontvangen. Er is ruimschoots parkeergelegenheid en er zijn uitstekende cateringvoorzieningen aanwezig.

Binnen de binnenaccommodatie van het TT Circuit Assen zijn vier voor huwelijken bestemde ruimtes. De SuperVIP ruimte biedt plaats aan 40-50 gasten en is gelegen op de 5e verdieping van de wedstrijdtoren. Vanuit de toren hebben de gasten een kilometers ver uitzicht over de provincie Drenthe. De Gemeentelijke ontvangstruimte op het circuit heeft plaats voor 80 mensen en het VIP-restaurant en Media Centre zijn geschikt voor gezelschappen van respectievelijk 200 en 300 gasten.

Om daadwerkelijk huwelijken te kunnen sluiten is het nodig dat de gemeenteraad de binnenaccommodatie van het TT Circuit Assen aanwijst als huis der gemeenten. Op donderdag 1 februari zal de raadscommissie Algemeen Bestuur zich hierover uitspreken. Het TT Circuit Assen is straks de vierde trouwlocatie, naast het stadhuis en de twee historische locaties Huize Tetrode en de Statenzaal in het Drents Museum.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie