Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 18-01-2001
1e Persbericht 18 januari 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Ramkraken
Donderdagmorgen rond 5.15 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Hondsruglaan in Eindhoven. Met een auto werd de voordeur aan diggelen gereden. De daders pakten een computer, waarmee ze er vandoor gingen. Donderdagmorgen rond 6.00 uur werd bij een school aan de Grobbendonkstraat ook de deur met een auto geramd. Ook hier werd door de inbrekers een computer gestolen.

Helmond: Diefstal uit woning
Woensdag overdag is ingebroken in een woning aan de Rembrandtlaan in Helmond. Via de centrale trappenhal is de dader naar de woning gegaan en heeft daar op nog onbekende wijze de voordeur weten open te krijgen. Er is een videorecorder en een spelcomputer met een groot aantal spelletjes gestolen.

Valkenswaard: Inbraak woning
Woensdag vermoedelijk rond 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Columbusstraat in Valkenswaard. Een ruit van een draairaam werd vernield waardoor het raam kon worden geopend. De dief heeft sieraden, enkele honderden guldens en vier Cds meegenomen.

Veldhoven: Inbraak woning
Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Heerseweg in Veldhoven. Het slot van de achterdeur werd geforceerd. De dief doorzocht de woning maar vond niets van zijn gading.

Son: Inbraak bij bedrijf
Donderdagmorgen rond 1.20 uur is ingebroken bij een bedrijf op industrieterrein Ekkersweijer in Son. Een ruit van de voordeur werd vernield. Binnen vernielden de daders een vitrinekast. Ze namen een nog onbekend aantal messen en relatiegeschenken mee.

Maarheeze: Autoradios gestolen
Donderdagmorgen rond 4.30 uur hebben dieven ingebroken in een geparkeerde auto op de Bruine Akkers in Maarheeze. De bewoonster werd wakker van gestommel en toen ze naar buiten keek zag ze een man op de oprit en twee mannen in de auto. Op het roepen van de vrouw gingen de drie er vandoor. Ze hebben de radio Cd speler uit de auto meegenomen. Bij een geparkeerde auto op de Dissel in Maarheeze is in de nacht van woensdag op donderdag een ruit verwijderd. Het rubber werd stukgesneden. De dieven namen een hoedenplank met geluidsboxen, de autoradio en 10 Cds mee. Bij een auto die iets verderop in die straat stond hebben dieven een ruitje ingeslagen maar daar werd niets uit de auto gestolen.

Budel: Inbraak winkel
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een winkel aan de Markt in Budel. De winkeldeur werd opengebroken en er is een nog onbekende hoeveelheid kleding weg.

Best: Inbraak auto
Woensdag overdag is ingebroken in een auto die in de Nazarethstraat stond geparkeerd. Een portierslot werd geforceerd. Er zijn een zonnebril en vijf Cds gestolen.

Helmond: Verlichtingscontrole
Donderdagmorgen heeft de politie in Helmond op de Heeklaan speciaal gelet op de verlichting van fietsers. Er zijn tien fietsers bekeurd die de verlichting niet in orde hadden.

Helmond: Overvaller gepakt
Woensdagmorgen om 9.00 uur is in de Heistraat in Helmond een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht kort daarvoor een gewapende overval te hebben gepleegd op de caissière van een supermarkt aan het Gerardusplein. Hij bedreigde de caissière met een mes en eiste dat de vrouw de kassalade open deed. De totaal verbouwereerde vrouw deed dat niet. Toen ander winkelpersoneel ten tonele verscheen maakte de overvaller dat hij weg kwam. Aan de hand van het verstrekte signalement werd hij kort daarop aangehouden. De man heeft de overval inmiddels bekend. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie