Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferenties 'werkgelegenheid in de stad'

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Op 17 januari werd in het Mozeshuis in Amsterdam een conferentie gehouden over het werkgelegenheidsbeleid in de stad. De conferentie was georganiseerd door het Samenwerkingsverband werk en welvaart, waarin het Komitee Amsterdam tegen Verarming, de FNV Noord-Holland en FNV Bondgenoten Amsterdam werkgroep grote stad participeren.

Het thema van de dag was bemiddeling naar arbeid en de grenzen van vrijwilligheid. Moet een werkzoekende iedere -tijdelijke- baan accepteren? Wat moet er gebeuren met mensen, die (voorlopig) niet naar de arbeidsmarkt kunnen worden begeleid? Teneur van de conferentie was, dat men in de formulering van rechten en plichten doorschiet ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie