Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europarlementariërs kritisch in kwestie IJzeren Rijn

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Europarlementariërs kritisch in kwestie IJzeren Rijn

Een vijftal Europarlementariërs uit de Duits-Belgisch-Nederlandse grensregio heeft de Europese Commissie aangesproken op de plannen om het IJzeren-Rijntracé weer in gebruik te nemen. De Commissie dient antwoord te geven op vragen over onder meer mogelijke strijd met Europese regelgeving.

De discussie over de mogelijke her-ingebruikname van de IJzeren Rijn houdt de gemoederen in de Nederlandse, Belgische en Duitse grensstreek al geruime tijd bezig. Onlangs nog bezochten enkele leden van het Europees Parlement, alle afkomstig uit een grensstreek, een informatie-bijeenkomst in Herkenbosch/Wegberg (D). Hun bezorgdheid komt vandaag tot uiting in enkele schriftelijke vragen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie