Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA hoogleraarsbenoeming dr. L.B.F.M. Waters

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. L.B.F.M. WatersDr. L.B.F.M. Waters (1959) is op persoonlijke titel benoemd tot hoogleraar Sterrenkunde aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Rens Waters studeerde in 1983 af in de Sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht (UU). Na een aantal jaren met een subsidie van de toenmalige Stichting voor Zuiver Wetenschappelijk Onderzoek gewerkt te hebben in het Laboratorium voor Ruimteonderzoek van de UU werd hij in 1987 postdoc fellow op het Sterrenkundig Instituut Anton Pannekoek van de UvA. In datzelfde jaar promoveerde hij aan de UU ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie