Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SportActueel.com breidt uit met weblogs

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

SportActueel.com breidt uit met weblogs

ROTTERDAM SportActueel.com (http://www.sportactueel.com) is drie maanden geleden gestart om een zo compleet mogelijk sportnieuwsoverzicht te bieden. Dit bleek een succes te zijn, gezien de bezoekersaantallen. Om de sportliefhebber nu nog meer te bieden, is SportActueel.com nu ook gestart met sportweblogs. Dankzij deze stap groeit SportActueel.com steeds meer uit als dé sport-portal van de Benelux.

Een weblog is een lijst met persoonlijke links van een bepaald persoon. Een bezoeker van SportActueel.com kan zijn eigen weblogpagina over zijn favoriete sportonderwerp opstarten. Hierdoor ontstaat een mooi overzicht, gemaakt door de gebruikers zelf, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie