Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 18-01-2001 Persbericht district Den Bosch

DRUGDEALERS AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond zijn op de Zevenhontseweg in 's-Hertogenbosch een 29-jarige inwoner uit die plaats en een 30-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden voor het bezit van harddrugs. Bij de aanhouding zijn drugs, een dolkmes en geld inbeslaggenomen. Het tweetal reed over de Eerste Reitse Dreef in een auto waarvan het mistachterlicht brandde. Omdat er geen sprake was van mist of andere zichtbelemmerende omstandigheden kreeg de bestuurder een stopteken. Kort voordat de verdachten stopten, gooide de inzittende een pakketje uit de auto. Hierin bleken een tiental bolletjes cocaïne te zitten. Het tweetal is daarop aangehouden. Bij hun fouillering kwamen nog wat kleinere verpakkingen cocaïne en heroïne te voorschijn. Bij de verdachten is een geldbedrag van ruim tweeduizend gulden inbeslaggenomen. In de auto is een dolkmes aangetroffen. De verdachten zijn ingesloten.

VERNIELER AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

Van woensdag op donderdag is een 23-jarige Bosschenaar op de Vughterstraat in 's-Hertogenbosch op heterdaad aangehouden voor vernieling van een winkelruit. Een oplettende getuige waarschuwde de politie dat de verdachte een winkelruit vernielde. De man kon korte tijd later aan de hand van het opgegeven signalement worden aangehouden. Op het bureau bleek dat de man nog werd gezocht voor verduistering van een jas en een GSM gepleegd medio oktober in 's-Hertogenbosch.

DRIE JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING

('s-Hertogenbosch)

Woensdag zijn een 15- en 16-jarige Bosschenaar en een 18-jarige Rosmalenaar aangehouden als verdacht van openlijke geweldpleging. Het drietal wordt ervan verdacht, deel uitmakend van een grotere groep, op 10 november 2000 aan de Geraert ter Borchstraat in 's-Hertogen-bosch een 16-jarige jongen uit Ammerzoden zonder enige reden te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij o.a. kneuzingen aan schouder en benen en een paar losse tanden op. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De drie verdachten zijn inverzekering gesteld. Het motief van de mishandelingen is nog niet bekend. De politie sluit niet uit dat nog meer verdachten in deze zaak worden aangehouden.

VERSLAAFDE OPGEPAKT VOOR BEDREIGING ('s-Hertogenbosch)

Donderdagmorgen is een 32-jarige verslaafde uit Mariaheide op de Vliertstraat in 's-Hertogenbosch aangehouden voor bedreiging van een 37-jarige Bossche verslaafde. De man pakte het slachtoffer kort daarvoor bij zijn keel en bedreigde hem verbaal. Hij wilde het slachtoffer op die manier dwingen om drugs af te geven.

ALCOHOLRECIDIVIST VEROORZAAKT AANRIJDING EN RIJDT DOOR

(Drunen)

Woensdagmiddag heeft een 32-jarige automobilist uit Drunen op de rotonde Lipsstraat / Grotestraat in zijn woonplaats onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakt. Na het ongeval reed de verdachte weg van de plaats van het ongeval. De Drunenaar raakte op de rotonde de macht over het stuur kwijt en reed een vluchtheuvel op. Hij kwam daarbij in aanrijding met de auto van een 42-jarige plaatsgenote. Na de aanrijding ging hij ervandoor. Op de plaats van de aanrijding bleef een kentekenplaat van zijn auto achter. Hij kon korte tijd later in zijn woning aan de Begoniastraat worden aangehouden. Hij bleek ruim viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. De verdachte bleek al vaker met de politie in aanraking te zijn geweest voor een soortgelijk feit. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

VALS BANKBILJET ('s-Hertogenbosch)

Woensdag is bij een woningbouwvereniging aan de
Eekbrouwersweg in 's-Hertogenbosch met een vals bankbiljet van Fl. 100,= betaald. Het biljet is inbeslaggenomen.

DIEFSTAL UIT SPORTSCHOOL ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is in een sportschool aan de Gruttostraat in 's-Hertogenbosch een GSM uit een jas van een bezoeker ontvreemd.

COMPUTERS ONTVREEMD (Rosmalen)

Woensdagavond zijn bij een inbraak in een bedrijfspand aan de Rietbeemdenborch in Rosmalen een paar computers ontvreemd.

WONINGINBRAAK (Vlijmen)

Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Verdilaan in Vlijmen. Uit het pand zijn o.a. sieraden ontvreemd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie