Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delta Lloyd daagt website voor rechter wegens smaad

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ls,
Als je geld op is houdt ook de rechtbijstand op. Een advocaat is als een jukebox. Deze blijft spelen zolang je er geld ingooit. Ook bij ons stond de teller weer op nul en hebben wij om tot een oplossing te komen diverse bestuurders van Delta Lloyd bezocht en gebeld. Deze bestuurders verschuilen zich achter hun advocaten en vinden dat ze door ons zijn bedreigt en aangetast in hun prive leven en hebben ons daarom voor het gerecht gedaagd. Op 18 januari 2001 om 9.30 uur moeten wij ons verantwoorden bij de rechtbank te 's-Hertogenbosch.Wij zijn P.L.G. Quekel, Aquvex Beheer BV en bereikbaar op telefoonnummer 0416 563055, fax. 0416 563059. Als u de website www.biginsurance bezoekt dan laten wij de verstrekte gegevens aan uw eigen kundige oordeelvorming over.

Indien u zich een oordeel wilt vormen over verzekeraars bezoek dan de internetsite www.biginsurance.nl

Zoals het was in 1845: in 1845 was starten met verzekeren de doelstelling van een van onze grootste verzekeraars; het was het mooie en met grote menselijkheid ingestelde idee over verzekeren.

Uit het Brabants Dagblad daarom het volgende citaat: na brand kwamen inbraak en fatum labor (bedrijfsongevallen). Het oudste leven affiche van Nederlands grootste Verzekeraar toont een Maagd met palmtak en leeuw. Het verband is duidelijk: de maagd staat voor de reinheid van de levensverzekering, de leeuw voor de moed van de verzekeraar door verantwoordelijkheid te nemen voor het spaargeld van de verzekerden, en de palmtak symboliseert de dankbaarheid van de verzekerde, wiens toekomst nu goed verzorgd is.

Dit alles kan worden samengevat onder het tegenwoordige woord Zorgplicht .

Binnenkort zullen op de website www.biginsurance.nl nog meerdere gegevens komen hoe bijvoorbeeld Delta Lloyd omgaat met het fenomeen zorgplicht. Over Zorgplicht is in Nederland al jurisprudentie. Bijvoorbeeld d Anwas in Doetinchem.

Tot zover de inhoud van de e-mail.

Laatste nieuws: WIJ ZIJN VOOR HET GERECHT GEDAAGD

Met vriendelijk groet,

Aquvex Beheer BV

P.L.G. Quekel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie