Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Specifieke zaken begroting Den Helder naar vakcommissies

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Begroting 2001 in commissies

betreft: week: week 3

Eind november is de begroting behandeld in de gemeenteraadsvergadering. Afgesproken was dat de algemene en financiële beschouwingen alleen op hoofdlijnen in de raad besproken zouden worden. Specifieke zaken op een bepaald beleidsterrein moeten in de betreffende vakcommissies bediscussieerd worden, hetzelfde geldt voor de dienstbegrotingen.

Op de agenda's van de commissies prijken nu dus de dienstbegrotingen en onderdelen uit de concern-begroting. Onderstaand staat een overzicht van de geplande commissies.

BEHANDELING IN COMMISSIE: DIENSTBEGROTING 2001 EN ONDERDELEN UIT DE CONCERN-BEGROTING, ALSMEDE DE ALGEMENE EN FINANCIELE BESCHOUWINGEN Welzijn en cultuur 22 januari Onderwijs en jeugdzaken 23 januari Milieuzaken 24 januari Personeel, informatie en organisatie 6 februari Algemene en bestuurlijke zaken 7 februari Stadsontwikkeling 14 februari (onder voorbehoud) Economische zaken 15 februari Financiën 22 februari Groot-, midden- en kleinbedrijf 27 februari

Alle vergaderingen zijn openbaar, beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het stadhuis. U hebt de gelegenheid om in te spreken. Dit kunt u vooraf aan de voorzitter van de desbetreffende commissie kenbaar maken. De dienstbegrotingen liggen op het stadhuis ter inzage.

laaste verandering: januari 18, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie