Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inzage verleende vergunningen gemeente Geldermalsen

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen


Wet Milieubeheer

Vanaf donderdag 18 januari 2001 ligt ter inzage:

Verleende vergunning:

Aan Voskuilen B.V. te Gellicum, voor het oprichten en in werking hebben van een loonbedrijf, gelegen aan Lingedijk 6a te Gellicum. De vergunning is naar aanleiding van ingediende bedenkingen gewijzigd ten opzichte van de ontwerp-vergunning, met name voor wat betreft de geluidvoorschriften.

Aan Provinciale Staten van Gelderland te Arnhem, voor het veranderen van (de werking van) een steunpunt voor wegenonderhoud ten behoeve van de Dienst Wegen, Verkeer en Vervoer, gelegen aan Haarstraat 17 te Enspijk. Het betreft een tijdelijke vergunning voor een periode van maximaal vijf jaar.

Beroep: tot en met 1 maart 2001 uitsluitend voor:
* degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

* de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit;
* degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het onwerp daarvan zijn aange-bracht;

* belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;

in tweevoud toe te zenden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Toelichting: na afloop van de beroepstermijn wordt de vergunning van kracht tenzij beroep is ingesteld èn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend; de vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inzage stukken Alle toelichtende stukken liggen tijdens openstellingstijden in het gemeentehuis bij de vakbalie Bouwen & Wonen ter inzage.

Inlichtingen: Vakbalie Bouwen en Wonen, tel 0345-586686.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie