Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geldermalsen bezorgd over nieuwe ontwikkelingen Betuweroute

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Gemeente Geldermalsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldermalsen


Geldermalsen bezorgd over gevolgen gefaseerde aanleg Betuweroute In de besluitvorming rond de aanleg van de Betuweroute is destijds voorzien in de aanleg van twee zogenaamde verbindingsbogen voor de aansluiting op het bestaande spoorwegennet van en naar Utrecht. Verschillende studies met betrekking tot aspecten van veiligheid en geluid zijn hierop gebaseerd. Op dit moment is het gemeentebestuur bezig met de planologische inpassing in een nog vast te stellen bestemmingsplan Betuweroute.

Tot grote verbazing van het college van burgemeester en wethouders heeft de Projectorganisatie Betuweroute aangekondigd dat er vooralsnog slechts één verbindingsboog wordt gerealiseerd. De aansluiting vanuit Utrecht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie