Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-01-2001

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-01-2001 Mediabericht donderdag 18 januari (14.30 uur)

VENRAY Winkeldief aangehouden

VENRAY Een 57-jarige vrouw uit Venray is woensdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Kruidenlaan op verdenking van diefstal van een fles limonadesiroop en drie pakken koekjes ter waarde van fl. 9,70. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De vrouw kreeg in het kader van snelrecht een transactie aangeboden van fl. 250,=.

VENLO Drugsaanhoudingen

VENLO Een 21-jarige man uit het Duitse Düsseldorf is woensdagavond aangehouden op de Kaldenkerkerweg met 5 gram marihuana die hij eerder had gekocht in een pand aan de Kaldenkerkerweg. De man werd meegenomen naar het bureau waar hij vrijwillig afstand deed. Bij controle in het pand waren een 33-jarige man uit Blerick en een 38-jarige man uit Venlo aanwezig en werd 112 gram marihuana en 430 gram gevonden. De Blerickenaar had tevens 11 gram marihuana en 43 gram hashish bij zich. De beide verdachten zijn overgebracht naar het bureau waar de verdovende middelen in beslag werden genomen. De Blerickenaar kreeg in het kader van snelrecht een boete van fl. 300,= . Beide mannen werden in na verhoor in vrijheid gesteld.

REGIO Dronken chauffeurs

ECHT Een 30-jarige automobilist is woensdagavond aangehouden op de Palmbrugweg met teveel drank op achter het stuur en op grond van de vreemdelingenwet. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij aan een ademanalyse werd onderworpen. Na controle bleek de man een illegale vreemdeling te zijn en hij werd in vreemdelingen bewaring gesteld.

WEERT Een 34-jarige automobilist uit Ell is donderdagmorgen aangehouden op de Ringbaan Oost met teveel alcohol op achter het stuur. Na ademanalyse op het bureau kreeg de man een rijverbod opgelegd voor 5 uur. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

BLERICK Een 38-jarige automobilist uit het Belgische Genk is donderdagmorgen op de N273 ter hoogte van de Maasbreeseweg aangehouden met teveel alcohol op achter het stuur. Na ademanlyse op het bureau kreeg de man een rijverbod opgelegd voor 4 uur. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie