Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 18-01-2001

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 18-01-2001 2e Persbericht 18 januari 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Door rood

De politie heeft donderdagmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur in de Cederlaan, de Kastanjelaan en de Schootsestraat gecontroleerd op het rijden door rood. De politie trok twaalf maal haar bonnenboekje voor automobilisten die door rood reden.

Eersel: Inbraak woning

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Gebroeders Hoeksstraat in Eersel. Het slot van de achterdeur werd kapot gebroken. De bewoner mist twee hoeden en twee paar handschoenen.

Best: Auto-inbraak

Woensdag overdag is ingebroken in een geparkeerde auto op de Brem in Best. Een portierslot werd geforceerd en de radio Cd-speler is uit de auto gestolen. Bij een auto die op de Maas was geparkeerd werd in diezelfde tijd een portier geforceerd en de autoradio met 20 Cd s gestolen. Bij een auto die in de Stationsstraat stond geparkeerd werd een portierslot geforceerd en uit die auto verdween de autoradio en 12 Cds.

Nuenen: Tasjesroof

Woensdagmiddag rond 17.00 uur is op het Stremkespad een 28-jarige vrouw uit Nuenen beroofd van haar handtas. De vrouw fietste het fietstunneltje in en een achterop komende bromfietser rukte bij de vrouw haar handtas van de schouder. In de tas zaten haar gsm portemonnee en paspoort. Korte tijd later werd de tas door een passant op de hoek Keizershof teruggevonden. De portemonnee en de gsm waren uit de tas verdwenen.

Gemert: Autodiefstal

In de nacht van woensdag op donderdag is in Gemert op de Leemrand een blauwe BMW 318i met het kenteken XS-TZ-12 gestolen.

Valkenswaard: Snelheidscontrole

De politie heeft donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur op de Europalaan in Valkenswaard een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 366 voertuigen en daarvan reden er 32 te hard. De hoogste snelheid die werd gemeten was 85 km/u. Toegestaan was 50 km/u.

Budel: Autodiefstal

In de nacht van woensdag op donderdag is in Budel op de Graafschap Hornelaan een grijze Golf GTI met het kenteken ZS-07-RN gestolen.

De Rips: Snelheidscontrole

Donderdagmorgen tussen 8.00 en 10.30 uur heeft de politie in De Rips op de Ripsestraat een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 344 voertuigen gecontroleerd en daarvan reden er 34 te hard. De snelste reed 79 km/u. Er was 50 km/u toegestaan.

Lieshout: Snelheidscontrole

Donderdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Sonseweg in Lieshout. Van de 219 gecontroleerde voertuigen reden er 14 te snel. De hoogste snelheid was 102 km/u in plaats van de toegestane 80 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie