Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tilburg verleent subsidies aan festiviteiten en evenementen

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

17-01-2001

Subsidies Festiviteiten en Evenementen 2001

Elk jaar worden subsidies verleend voor activiteiten uit het budget Festiviteiten & Evenementen. Tegelijkertijd wordt ook bekeken welke activiteiten het predikaat 'Zomertraktatie' of 'Tilburg trakteert' krijgen toegekend.

Het saldo van de subsidieaanvragen voor 2001 bedraagt f 812.882,--; het saldo van de toekenningen bedraagt f 476.250,- (dat is exclusief de kermis).
Dit jaar is aan 15 evenementen 'Zomertraktatie' en aan 2 evenementen het predikaat 'Tilburg trakteert' toegekend.

Voor het eerst wordt het 5e Internationaal Gipsy Festival toegevoegd aan de lijst Zomertraktaties. Nieuw is het predikaat 'Tilburg trakteert' voor de evenementen 'Stranger than Paranoia' en het Internationaal Folkfestival.
Voor het eerst is aan 2 evenementen een tweejarig subsidiecontract toegekend, te weten 'Tilburg Ten Miles' en Festival Mundial.

De Wortelmanifestatie en het Crossing Minds Festival zijn aangehouden voor nader overleg. Er is nog niet besloten of aan deze activiteiten subsidie toegekend zal worden. Nog één zomertraktatie uit 2000 staat ter discussie. Niet duidelijk is of deze ook in 2001 traktatie blijft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie