Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten vallende onder Algemene wet bestuursrecht

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wieringen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wieringen Bekendmakingen

Algemene Wet Bestuursrecht (2 januari 2001) Op 2 januari 2001 hebben Burgemeester en Wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:

Verleende ventvergunningen ex art. 5.2.2. APV aan:
- S.H. Dontje voor het venten met fruit op de maandag;
- N. Oud-Oudendijk voor het venten met groenten, fruit en aardappelen op de woensdag.
Verleende standplaatsvergunning aan P.E. Dreijer voor het op de dinsdagen innemen van een standplaats in Hippolytushoef voor verkoop koek, brood en banket.
Verleende vergunning aan NUON voor het leggen van een laagspanningskabel t.b.v. Rozenlaantje 8.
Ambtshalve verleende vergunning voor het kappen van 1 esdoorn, perc. Elft 15.
Verleende kapvergunning aan P.J. Lont voor het kappen van 1 populier en het candalaberen van 1 populier en 2 wilgen, perc. Dam 9. Verleende vergunning aan Multikabel voor de aanleg van kabeltelevisie t.b.v. Korte Quarantaineweg 2.
Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belangen is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de President van de Arrondissementsrechtbank te Alkmaar (Sector Bestuursrecht, Postbus 252, 1800 AG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie