Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-01-2001

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 18-01-2001 Mediabericht donderdag 18 januari 2001 (18.00 uur)

HEGELSOM Gedeeltelijke sluiting pand

HEGELSOM Een gedeelte van een pand in Hegelsom (geen straatnaam i.v.m. privacy) is woensdag door de burgemeester van de gemeente Horst aan de Maas gesloten op advies van de brandweer. Het pand dat gedeeltelijk als pension in gebruik was, vertoonde een gebrek aan voorzieningen op het gebied van brandveiligheid. Voor 11 aanwezige pensiongasten is tijdelijk vervangende huisvesting geregeld. Door de politie werd tegen de eigenaar, een 54-jarige man uit Hegelsom, proces verbaal opgemaakt voor het niet juist en/of onvolledig invullen van het nachtregister.

VENLO Drugsaanhouding

VENLO Een 18-jarige man uit Reuver is woensdagavond aangehouden op de Bolwaterstraat nadat hij met behulp van cameratoezicht was betrapt op het handelen in verdovende middelen. Tevens bleek de man nog twee boetes te hebben openstaan van elk fl. 225,=. Tegen de man is procesverbaal opgemaakt.

NEDERWEERT Verkeersovertreder

NEDERWEERT Een 20-jarige automobilist uit Ospel is donderdag bekeurd voor het voeren van blauwe fitslampen die hij had gemonteerd op zijn auto naast de gewone verlichting. De man kreeg een bekeuring van fl. 120,=.

VENLO Verkeersovertreder

VENLO Een 46-jarige automobilist uit Roermond is donderdag aangehouden op de Prinsessesingel voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

REGIO Snelheidscontroles

VENLO Tijdens snelheidscontroles op de Klagenfurtlaan op donderdag zijn 526 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1980 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HEEL - Tijdens snelheidscontroles in het kader van het project Samen minder op de Napoleonsweg op donderdag zijn 34 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 979 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

POSTERHOLT - Tijdens snelheidscontroles op de Provincialeweg op donderdag zijn 25 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 328 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

Tijdens snelheidscontroles op de Roermondseweg op donderdag zijn 45 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 186 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT - Tijdens snelheidscontroles in het kader van het project Samen minder op de Venloseweg op woensdag zijn 90 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 2530 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 123 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie