Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenvatting 'Dereguleren met beleid'

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SAMENVATTING

Dereguleren met beleid. Studie naar effecten van deregulering en autonomievergroting Studie van de Onderwijsraad, december 2000, ISBN 90 346 3905 3. Bij deze studie is tevens verschenen: Onderwijsbeleid sinds de jaren zeventig. Werkdocument van de Onderwijsraad, december 2000, bestelnummer 20000658/379. Daarnaast verschijnt binnenkort een publieksversie van deze studie met de titel Onderwijsbeleid op de evenwichtsbalk. De balans tussen reguleren en dereguleren.

Inleiding
Deregulering en autonomievergroting zijn kernthema's in het denken over de vormgeving van het onderwijsbeleid. De afgelopen jaren zijn deze thema's nog eens expliciet centraal gesteld door de regering. De Onderwijsraad heeft op verzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie