Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Berichten nieuwbouw en vergunningen gemeente Lisse

Datum nieuwsfeit: 18-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse


BOUWEN EN WONEN

Informatie nieuwbouwwoningen LisseRond (De Oever)

In december jongstleden is de definitieve uitvoering van de nieuw te bouwen woningen in het plan LisseRond (de Oever) vastgesteld. Zowel starters als doorstromers komen voor dit project in aanmerking. De 45 woningen zijn onderverdeeld in verschillende typen. De prijzen variëren van f. 273.500,- voor een maisonnette tot f. 482.000,- voor een eengezins(hoek)woning. De woningen zullen via de gemeente worden toegewezen. De toewijzingscriteria zullen nog nader worden bepaald. De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Horsman & Co Lisse. Voor meer informatie kunt u terecht bij makelaar: Chantal Lefeber Vastgoed, Heereweg 211, Lisse, telefoonnummer: (0252) 429119. In de hal van het gemeentehuis vindt u een kleine impressie van de ontwerpen van de woningen.

Aanvragen

Aanvragen om bouw- en/of sloopvergunningen en melding van een bouwvoornemen zijn ingekomen van:


- Waterman 61 - vergroten woning


- 3e Poellaan/Lijsterlaan - plaatsen rioolgemaal

- Meer en Duin 44 - veranderen kantoor/productiehal

- Heereweg 340 - veranderen van garage tot woonruimte

- Akervoorderlaan 10 - vergroten woning herbouw bedrijfsruimte

- Akervoorderlaan 10 - slopen bedrijfsruimte
Deze plannen kunt u elke ochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur inzien. Het is in dit stadium niet mogelijk hiertegen bezwaren in te dienen


Voorgenomen vrijstellingen


- Ringvaartzijde 17 t/m 23 en Grevelingstraat 85, 91, 93, 95 - bouw 11 woningen

Het bouwplan ligt van 19 januari t/m 1 februari 2001 ter inzage.

Als u bedenkingen heeft tegen het verlenen van een vrijstelling dan kunt u dit uiterlijk 1 februari 2001 en uitsluitend schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders.


- Burgemeester de Graafplein 2 - bouw serre

Het bouwplan ligt van 19 januari t/m 15 februari 2001 ter inzage.
Als u bedenkingen heeft tegen het verlenen van een vrijstelling dan kunt u dit uiterlijk 15 februari 2001 en uitsluitend schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders.


Besluiten

Verleende bouwvergunningen en positieve reacties op meldingen van een bouwvoornemen.


-´t Lange Rack 19/21 - plaatsen van twee aaneen gebouwde tuinbergingen

- Kanaalstraat 246 - optrekken voorgevel


- Veldhuizen van Zantenpark 65/67 - vergroten woningen

Bent u van mening dat u door één of meerdere besluiten in uw belang bent getroffen? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. U moet dat doen binnen 6 weken na de dag dat de vergunning of de reactie op de melding naar de aanvrager is verzonden. Wilt u precies weten wanneer het besluit is verzonden? Neemt u dan contact op met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting.


Rectificatie

In de publicatie van De Lisser 3-01-2001 is abusievelijk vermeld dat er een aanvraag is ingekomen van Veldhuyzen van Zantenpark 65/67 voor de bouw van dakkapellen zijgevel, dit moet zijn vergroten woningen.

Voor alle informatie over bouwplannen, vrijstellingen en vergunningen en voor inlichtingen over bouwen kunt u van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur terecht bij deze afdeling, kamer 119 of u belt (0252) 433170.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie