Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oratie hoogleraar Latijnse Taal- en Letterkunde KUN

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Katholieke Universiteit Nijmegen
Zoek soortgelijke berichten
Hieronder vindt u een aankondiging van een oratie die in de tweede helft van januari plaatsvindt aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. De academische plechtigheid wordt gehouden in het Aula/Congresgebouw, Comeniuslaan 2, Nijmegen (tenzij anders vermeld). Als u meer informatie wenst over deze gebeurtenis kunt u contact opnemen met de Afdeling Communicatie van de KU Nijmegen, telefoon (024) 361 22 30 of 361 60 00.

Vrij 19-01-2001 Oratie hoogleraar Latijnse Taal- en Letterkunde

15:45 uur Dr. M.G.M. van der Poel (Letteren)
Titel rede: Horatius op school

Met ingang van 1 november 1999 is dr. M.G.M. van der Poel (Nijmegen) benoemd tot hoogleraar Latijnse Taal- en Letterkunde op de Van der Leeuw-leerstoel aan de Faculteit der Letteren van de KUN. Prof. Van der Poel richt zich op onderwijs en onderzoek op het gebied van de taal- en letterkunde van het klassiek Latijn en het Neolatijn. Zijn onderzoeksgebied is onderdeel van het programma Macht, Cultuur en Mentaliteit in de Grieks-Romeinse Oudheid, dat ressorteert onder het facultaire onderzoekinstituut voor Historische, Literaire en Culturele Studies (HLCS).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie