Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dikvoormekaar.TV wil beslag op domein dikvoormekaar.nl

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Dikvoormekaar.TV en Marja dienen verzoek tot beslag in bij Stichting Internet Domein Registratie en lokken proefproces uit&

's-Gravenhage, 19 januari 2001

In vervolg op ons persbericht van vorige week Andre van Duin's dikvoormekaar.nl claim krijgt een staartje... (http://www.nieuwsbank.nl/inp/2001/01/15/Q054.htm) graag uw aandacht voor het volgende:

Daar de heer A. van Duin tot 3 maal toe te kennen heeft gegeven vast te houden aan de domeinnaam dikvoormekaar.NL dit ondanks de diverse verzoeken, bemiddelingspogingen én vele sympathisanten uit de internet community -hebben dikvoormekaar.TV en Marja Visser dan ook noodgedwongen de procedure (www.nic.nl/consbelsag.html) aanhangig gemaakt bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie