Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lespakket Tolerantie en Fair Play basisscholen Etten Leur

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Wethouder mevrouw R. Donders-de Leest overhandigt het eerste lespakket "Tolerantie en Fair Play voor het basisonderwijs".

Mevrouw R. Donders-de Leest (wethouder van sport) heeft onlangs het eerste lespakket uitgereikt over tolerantie en fair play aan leerlingen van de basisscholen De Hofstee, de Springplank en de Wiltzangh. De wethouder gaf bovendien aan elk van de drie scholen als presentje een stopwatch, die gebruikt kan worden bij de sport- en spelactiviteiten.
Het lespakket "Tolerantie en Fair Play" is speciaal ontwikkeld voor het basisonderwijs door de Stichting Sport, Tolerantie en Fair Play. Deze stichting wil in gezamenlijk overleg met het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie