Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijstelling ex artikel 17 WRO in Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 17 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door Treurniet Mengvoeders B.V. een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van het plaatsen van een portokabin aan de Rodenrijseweg 9, kadastraal bekend sectie A, nummer 2159, alhier. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Rodenrijseweg".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen een tijdelijke vrijstelling te verlenen voor twee jaar met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 18 januari 2001 gedurende veertien dagen voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 08.30 uur tot 13.00 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie