Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn en Venen

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-01-2001

Politiebericht Utrecht: District Rijn en Venen, 09.30 uur
Automobilisten voor negeren inrijverbod bekeurd

WOERDEN Donderdagmiddag heeft van half zes tot kwart over zes een verkeerscontrole plaatsgevonden op de Kromwijkerdijk. Acht bestuurders werden bekeurd voor het negeren van het inrijverbod. Enkele tientallen automobilisten zijn omgekeerd bij het zien van de politie. Hiermee wisten zij een proces-verbaal te voorkomen.

Op de Oostdam vond donderdagavond van half acht tot half negen een fiets/bromfietscontrole plaats. Zestien fietsers werden bekeurd voor het niet voeren van de verlichting. Een bromfietser werd bekeurd voor het niet dragen van de helm.

Verdachte winkeldiefstal aangehouden

WOERDEN - Een 51-jarige man uit Utrecht probeerde op donderdagmiddag voor enkele duizenden guldens aan huishoudelijke artikelen uit een winkel aan de Franse Steeg weg te nemen. Een 49-jarige medewerkster van de winkel wist dit te voorkomen en kon de man aan de politie overdragen.
Tijdens het verhoor verklaarde de man dat hij de goederen wilde verkopen om aan geld te komen. Hij werd met een proces-verbaal heengezonden.

Man rijdt tegen zeecontainer

BREUKELEN Donderdagochtend rond zes uur reed een 38-jarige man uit Breukelen op de Keulschevaart. Rechts van de weg bleek een zeecontainer te zijn geplaatst. Hij had dit object te laat in de gaten en reed er frontaal tegen aan.
De man werd met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis Ouderijn. De auto was total loss en moest worden afgesleept.

Dertig bekeuringen bij verkeerscontroles

BREUKELEN Op de Straatweg werden donderdagmiddag en avond verschillende automobilisten gecontroleerd. Totaal werden dertig bekeuringen uitgeschreven. Het merendeel hiervan werd uitgereikt voor het niet dragen van de autogordel, voeren van de verkeerde verlichting en het rijden met een verlopen rijbewijs.

Overval op horecagelegenheid
ABCOUDE In de nacht van donderdag op vrijdag werd rond half één een horecagelegenheid aan de Koppeldijk door een drietal mannen overvallen.
De mannen dwongen de eigenaresse onder bedreiging van vuurwapens de dagopbrengst aan hen te overhandigen. Op dat moment was nog een zestal personen in het etablissement aanwezig. Dit waren zowel bezoekers als personeelsleden.
De daders wisten met een onbekend geldbedrag te ontkomen. De afdeling recherche van het district Rijn en Venen is op zoek naar getuigen. Zij verzoekt mensen die de betreffende nacht rond half één in de omgeving van de Koppeldijk mogelijk iets hebben gezien contact op te nemen met telefoonnummer 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie