Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van donderdag op vrijdag
11:10 vrijdag 19 januari 2001

Martin Panman
0592 383211

Verkeersongeval
EMMEN. Vannacht gebeurde er een verkeersongeval op de Baander in Emmen. Een 33 jarige automobilist uit Erica reed in overspannen toestand en onder invloed van alcohol met zijn auto tegen de voorpui van een kantoor aan de Baander. Vervolgens reed hij op dezelfde weg tegen een boom. De bestuurder werd daarbij licht gewond. Op het politiebureau blies hij 140 ulg. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De voorkant van het kantoor werd door het ongeval geheel vernield en de schade is groot.

Verkeersongeval
ASSEN. Een 22 jarige automobiliste uit Assen sloeg op het kruispunt Nobellaan-Het Kanaal linksaf en raakte daarbij de vluchtheuvel. Ze verloor de macht over het stuur en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De vrouw werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Diefstal auto
MEPPEL. In Meppel is vannacht een zwarte VW golf gestolen. De 35 jarige bestuurster uit Heerenveen was met haar vriendinnen aan het stappen in Meppel en parkeerde haar auto aan de Groenmarkt. Toen men naar huis wilde gaan, bleek de auto te zijn verdwenen. Vermoedelijk is de sleutel van de auto uit haar jas gestolen. De Heerenveense deed aangifte.

Diefstal uit auto
ZUIDLAREN. Gisteravond is een bedrijfsauto opengebroken, die geparkeerd stond op het Beursplein bij de Prins Bernhardhoeve. Uit de auto werd gereedschap gestolen. De eigenaar, een 34 jarige inwoner van Zuidlaren deed aangifte.

Inbraak
COEVORDEN. Gistermiddag is er ingebroken in een woning aan de Weth. Donkerstraat in Coevorden. Via een bovenlicht aan de achterkant van de woning werd een raam opengemaakt, waarna de inbreker in huis kon komen. Uit de woning verdween een computer. De 31 jarige bewoonster deed aangifte.

Inbraak
MEPPEL. Gisteravond is er ingebroken in een woning aan de Lepelaar in Meppel. Een raam aan de achterkant van de woning werd opengebroken en uit de woning verdween een computer en een fotocamera. De 34 jarige eigenaar deed aangifte.

Inbraak
ODOORN. In Odoorn is gisteravond ingebroken in een woning aan de Borgerderweg. Aan de achterkant van de woning werd een raam opengebroken. Uit de woning verdween o.a. een antieke klok. De Odoorner deed aangifte.

Inbraak
ASSEN. Ook in Assen is gisteren ingebroken in een woning aan de Zonnedauwstraat. Een bovenlicht aan de achterkant van de woning werd opengebroken. Uit de woning werden o.a. een videorecorder en een stereo set gestolen. De 40 jarige eigenaar deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie