Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie Autonoom Centrum op beschuldiging door Telegraaf

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT Autonoom Centrum Amsterdam
Amsterdam 19 - 01 -2001

Telegraaf speelt met vuur

De Telegraaf kon het weer niet laten om naar aanleiding van de aangestoken brandjes op Schiphol haar spel te spelen en de vinger te wijzen naar diverse actiegroepen. Een van deze groepen is het Autonoom Centrum (AC).
Het AC voert geen actie tegen Schiphol, wel tegen de KLM in verband met diens medewerking bij uitzettingen van vluchtelingen en illegalen. Al twee jaar voert het AC een campagne om de KLM onder druk te zetten haar vrijwillige medewerking aan verwijderingen stop te zetten. Dit hebben we ook bij Martinair gedaan, die als gevolg daarop toegezegd heeft geen groepsuitzettingen meer te doen. In een gesprek tussen het Autonoom Centrum en de KLM deze week bleek ook de KLM op te schuiven in die zin dat de KLM niet meer zo gelukkig is met gedwongen uitzettingen.

Eenieder die interesse heeft in onze acties tegen luchtvaartmaatschappijen als de KLM,: zie onze webpagina { HYPERLINK www.xs4all.nl/~ac }http://www.xs4all.nl/~ac en klik dan op de afbeelding van 'zwaanzinnige terugvlucht'.

Autonoom Centrum

020 6126172
(ac@xs4all.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie