Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Amsterdam-Amstelland: dodelijke steekpartij

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Dodelijke steekpartij

19-1-2001. Vannacht is in een ziekenhuis een 73-jarige Amsterdammer overleden die gisteravond werd neergestoken in het Wallengebied. Van de dader of daders ontbreekt ieder spoor. De man werd rond half negen gevonden op de Oudezijds Voorburgwal in de buurt van het Oudekerksplein. Hij was gevallen en had medische hulp nodig. Ambulancepersoneel ontdekte dat hij steekwonden had in zijn onderlichaam en bracht hem over naar en ziekenhuis.

Aangezien de gewonde man aan de agenten die ter plaatse kwamen, vertelde dat hij bestolen was, houdt de recherche rekening met een beroving. Een uitgebreid buurtonderzoek door leden van de Vliegende Brigade en ander politiepersoneel, leverde geen informatie over een mogelijke dader of daders op. Inmiddels is wel bekend dat de man eerst een bezoek bracht aan een koffieshop op de Oudezijds Voorburgwal en vervolgens een rondje door de buurt maakte.

Getuigen en mensen die informatie hebben over de zaak wordt verzocht te bellen met de recherche van bureau Beursstraat op nummer (020) 559 22 35.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie