Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 19-01-2001
1e persbericht 19 januari 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Inbreker aangehouden
Op de Anthony Fokkerweg is vrijdag om 1.50 uur een 18-jarige Eindhovenaar aangehouden. Dat gebeurde na een inbraakmelding bij een bedrijf aan de Luchthavenweg. Daar was een ruit ingegooid. Politiemensen zagen de jongen met de fiets rijden en lieten hem stoppen. Hij reageerde eerst niet op het stopteken en reed door. Ze konden hem toch tot stoppen dwingen en hij bekende meteen dat hij ingebroken had. In de fietstassen had hij twee laptops, die hij bij de inbraak buitgemaakt had. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Auto weg
Vanaf de St. Trudostraat is donderdagavond een zwarte Opel Astra met het kenteken JD-NT-83 gestolen.

Eindhoven: Verlichtingscontrole
Bij een verlichtingscontrole op de Frederiklaan zijn donderdag tussen 18.45 en 20.50 uur 21 fietsers bekeurd.

Best: Bestenaar gewond bij ongeval
Een 20-jarige man uit Best is donderdagavond om 23.35 uur op de A2 ernstig gewond geraakt toen hij met zijn auto van de weg raakte en over de kop ging. Het ongeval gebeurde bij de afslag Best West. Volgens getuigen reed de man erg hard en passeerde voor de afslag nog een auto om vervolgens de afslag te pakken. In de bocht ging hij rechtdoor en sloeg enkele malen over de kop. De brandweer was een uur bezig hem uit het wrak te halen. Hij is met een bekkenfractuur in het Catharinaziekenhuis opgenomen. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen.

Son: Inbraak bij winkel
Bij een winkel aan de Nieuwstraat zijn vrijdag rond 2.10 uur twee lcd-computerschermen weggehaald. De ruit van de winkel is vernield.

Heeze: Inbrekers op heterdaad
In een drogisterij aan het Vullinghspark in Heeze zijn vrijdag om 2.20 uur twee Tilburgers van 19 jaar oud aangehouden. De politie ging na een inbraakmelding ter plaatse en zag dat de ruit van de toegangsdeur kapot was. In de keuken achterin de winkel werden de twee verdachten gevonden. In een tas stonden al allerlei parfums klaar om meegenomen te worden. Bij de winkel stond een personenauto waarvan de kentekenplaten waren afgeplakt. De auto is in beslag genomen en de verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Budel: Inbraak
Donderdagavond is ingebroken in een woning aan De Roedel. De schuifpui is opengebroken en de bewoonster mist een jas, een telefoontoestel en fl. 50,=.

Soerendonk: Stereo weg
Bij een inbraak in een woning aan de Dorpsstraat is donderdagavond een stereo-installatie gestolen. Men kwam binnen door een keukenraam open te breken.

Geldrop: Bestelauto weg
Vanaf de Winde is donderdagavond een lichtgroene Mercedes Benz 208D-X met het kenteken VH-94-TS gestolen. Op de wagen zat een oranje zwaailicht en in de auto lag stratenmakergereedschap.

Nuenen: Inbraak in restaurant
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een restaurant aan het Vincent van Goghplein. De toegangsdeur is opengebroken en uit de zaak is ruim fl. 2.000,= meegenomen.

Eersel: Onder invloed
Op de N317 (Valkenswaard Eersel) is donderdag om 23.55 uur een 45-jarige Britse automobilist bekeurd omdat hij gedronken had. Hij blies bijna 0,7 promille. De man kreeg een boete van fl. 400,=.

Casteren: Woninginbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan Het Nieveld. De achterdeur is opengebroken en uit de woning is ongeveer fl. 400,= gestolen.

Valkenswaard: Auto weg na inbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Kroonhof. De keukendeur is opengebroken. Twee gsms, fl. 500,= en de autosleutels zijn gestolen. Met die autosleutels is de auto, een grijze BMW 523 met het kenteken PR-PP-51, meegenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie