Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dingco Geijtenbeek Marketing Director bij Newtel Essence

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dingco Geijtenbeek Marketing Director bij Newtel Essence

Vianen, 19 januari 2000 - Dingco Geijtenbeek is bij Newtel Essence in Vianen benoemd tot Marketing Director. Geijtenbeek, die najaar 2000 in dienst trad, heeft zich sindsdien vooral gericht op het formuleren van het marketingbeleid en een nieuwe communicatiestrategie, de branding en de ontwikkeling van een nieuwe corporate identity, in samenwerking met TBWA\Designers Company.

Geijtenbeek is afkomstig van Intergraph Computer Systems (Europe), waar hij verantwoordelijk was voor de sales en marketing van werkstations voor de videobewerkings en 3D-animatiemarkt. Daarvoor had hij een senior managementpositie in marketing bij de business-to-business-divisie van Sony Europe.

"Newtel Essence is een relatief nieuwe, jonge en non-conformistische organisatie die zich beweegt aan de frontlijn van klantcontactbeheer. Dat spreekt mij zeer aan." Volgens Geijtenbeek komen al zijn vorige activiteiten samen bij Newtel Essence, dat convergente oplossingen levert voor klantcontactbeheer binnen contact centers. "Newtel Essence is actief in een markt waar de werelden van verschillende media - print, tekst, video en audio - convergeren. In de contact centers van de nabije toekomst maakt het niet uit welk kanaal bedrijven en consumenten gebruiken voor de onderlinge communicatie. Die volledige mediaonafhankelijkheid trekt mij zeer aan in de activiteiten van Newtel Essence, omdat het de droom is van elke marketingspecialist."

Newtel Essence
Newtel Essence (voorheen bekend als de NewTel Group) is actief bij bedrijven en organisaties waar intensieve contacten met klanten centraal staan. Het bedrijf richt zich daarbij volledig op het bieden van oplossingen voor het optimaal beheren van klantcontacten, ongeacht de manier waarop klanten communiceren. Newtel Essence onderscheidt zich daarbij door een totaaloplossing voor Customer Contact Management te leveren, inclusief advies, service en ondersteuning. De aanpak van Newtel Essence wordt gekenmerkt door de klant en het klantcontact als enige uitgangspunten te nemen voor elke oplossing. Meer informatie is beschikbaar op www.newtelessence.com.

Voor meer informatie:
José Baas
Newtel Essence
Tel: +31 (0)347 881152
email: (marketing@newtelessence.com)

Francine Loos
Lammers van Toorenburg PR
Tel: 030 656 5070
email: (francine@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie