Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: winkeldief aangehouden

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-01-2001 Mediavoorlichting 19 januari 2001 (17.30 uur)

ROERMOND Winkeldief aangehouden

ROERMOND Een 19-jarige vrouw uit Amsterdam is donderdagavond aangehouden in een winkel aan het Munsterplein op verdenking van diefstal van kleding ter waarde van fl. 311,90. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Illegale vreemdeling

VENLO Bij een controle door de politie in samenwerking met de arbeidsinspectie is donderdagavond een 24-jarige man uit Alexandrie aangehouden in een horecagelegenheid aan de Grote Kerkstraat op verdenking van overtreding van de vreemdelingenwet. Nader onderzoek wees uit dat de man illegaal in Nederland verbleef. De man werd overgebracht naar het politiebureau waar hij in vreemdelingenbewaring is gesteld. Een 35-jarige man uit St. Niklaas (België) die ook aanwezig was in het pand had een aanvraag lopen voor een verblijfsvergunning in België en mag derhalve niet in Nederland zijn of werken. Hem werd aangezegd Nederland onmiddellijk te verlaten. Beide verdachten zijn nog gehoord door de Arbeidsinspectie. Tegen beiden is proces verbaal opgemaakt.

REGIO Snelheidscontroles

BAARLO Tijdens snelheidscontroles in het kader van het project Samen minder op vrijdag op de Napoleonsbaan Noord zijn 334 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 2730 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 93 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

YSSELSTEYN - Tijdens snelheidscontroles op donderdag op de Puttenweg zijn 36 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 320 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 125 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

LEUNEN - Tijdens snelheidscontroles op donderdag op de Albionstraat zijn 25 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 253 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 71 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENRAY - Tijdens snelheidscontroles op donderdag op de Maasheseweg zijn 14 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 236 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op vrijdag op de Overloonseweg zijn 59 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 356 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

Tijdens snelheidscontroles op vrijdag op de Noordsingel zijn 97 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 794 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM - Tijdens snelheidscontroles op donderdag op de Stationsweg zijn 71 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 526 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op vrijdag op de Wanssumseweg zijn 14 overtreders bekeurd. In totaal passeerden 452 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 103 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

VENRAY Verlichtingscontrole

VENRAY Tijdens verlichtingscontroles op donderdagavond op diverse locaties in Venray zijn in totaal 4 bekeuringen uitgedeeld voor het niet voeren van deugdelijke verlichting.

VENRAY Verkeersovertreder aangehouden

VENRAY Een 29-jarige automobilist uit Cuyck is donderdagavond aangehouden op de Maasheseweg. Na controle bleek de man geen geldig Nederlands of Europees rijbewijs te bezitten. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

MELICK Verkeersovertreder project Golfslag

MELICK Een politiepatrouille heeft donderdagavond een 24-jarige automobilist uit Linne gesignaleerd die op de Provinciale weg verkeersgevaarlijk gedrag vertoonde. De man zal binnenkort in het kader van het project Golfslag een brief thuisgestuurd krijgen waarin hem de gevolgen van een volgende overtreding worden uitgelegd.

VENLO Belediging van politieman

VENLO Een 56-jarige man uit Venlo is donderdagavond aangehouden op de Bolwaterstraat nadat hij twee politieagenten had beledigd. De politie deelde op de Bolwaterstraat twee bonnen uit aan personenwagens die buiten de parkeervakken geparkeerd stonden. Op dat moment kwam de verdachte aanlopen en gaf aan dat een van de autos van hem was. De verdachte verkeerde onder invloed van alcohol en begon te schreeuwen en schold uiteindelijk de beide agenten uit met gebruik van schuttingtaal. Hierop werd de man met enige moeite geboeid overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Vergiftigde honden

VENLO Een 47-jarige Venlonaar heeft vrijdagmiddag aangifte gedaan van de vergiftiging van zijn twee honden. De man had woensdagavond zijn herdershond en bastaardhond rond 22.30 uur uitgelaten in de buurt van de Groenveldsingel en Ambrosiuslaan. De honden hadden vermoedelijk gegeten van stukjes leverworst die op straat lagen. Een bezoek aan de dierenarts wees uit dat het vermoedelijk om een vergiftiging gaat met strichnine. Met name de bastaardhond, die kleiner is dan de herdershond, is er slecht aan toe.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie