Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alcohol- en drugscursus voor ouders in Leiden

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Alcohol- en drugscursus voor ouders

CULTUUR EN EDUCATIE - Woensdag 24 januari start de GGD in samenwerking met Stichting Parnassia de cursus 'Uw puber en alcohol en drugs'. De cursus richt zich op ouders van jongeren die experimenteren met alcohol en drugs.

In de cursus krijgen ouders informatie over drank en drugs en hoe zij er met hun kind over kunnen praten. De cursus, die uit vier bijeenkomsten bestaat, is bedoeld om ouders een steuntje in de rug te geven bij de opvoeding.
De cursus kost vijfentwintig gulden per persoon en veertig gulden per echtpaar. Dit is inclusief het cursusmateriaal en het boekje 'Uw kind en alcohol en drugs'. De cursus is niet bedoeld voor ouders van jongeren die al problemen hebben met alcohol of drugs. De cursus wordt gehouden op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 uur. Meer informatie: Linda Schuuring van de GGD Zuid-Holland Noord, 071-5163356.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie