Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Het Ja-woord op internet via webcam gemeente Tilburg

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

15-01-2001

Het Ja-woord op internet

De ontwikkelingen op het gebied van internet gaan snel. E-besturen, e-commerce, maar het ja-woord op internet? In Tilburg gebeurt het.
Het echtpaar to be, Tom Ribbens en Gebi Rodenburg, geven elkaar komende vrijdag, om 13.00 uur het ja-woord. Wethouder Hamming zal de plechtigheid verrichten.

Een huwelijk dat via de glasvezel te volgen is op zich niets nieuws. Wel betekent het dat IT steeds meer invloed krijgt op het dagelijkse leven van Tilburgers. De digitale snelweg maakt het, ook voor verre vrienden en familie, mogelijk dat het huwelijk voor iedereen toegankelijk is. In het geval van Tom en Gebi betekent het dat de zus in Nieuw-Zeeland hun huwelijk toch mee kan maken.

De plechtigheid is live te volgen via de webcam op www.tilburg.nl/hamming. Op deze site kan je na afloop van de trouwerij het bruidspaar ook digitaal feliciteren in de chatroom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie