Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: drugsaanhoudingen

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-01-2001 Mediabericht 19 januari 2001 (14.00 uur)

NEDERWEERT Verkeerscontroles

NEDERWEERT Tijdens roodlichtcontroles donderdag op de St. Rochusstraat zijn 2 bekeuringen uitgereikt. Op de Banendijk werd gecontroleerd in verband met parkeerverbod. Hier kregen 7 automobilisten een bekeuring.

VENLO Drugsaanhoudingen

VENLO Twee 18-jarige mannen uit het Duitse Wuppertal zijn donderdagmiddag aangehouden op de Kwietheuvel op verdenking van overtreding van de opiumwet. Na controle bleken zij beiden in het bezit van 22,5 gram marihuana. Een van de verdachten had bovendien een ploertendoder bij zich. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden bij de rechter in het kader van snelrecht. Tegen beide verdachten werd proces verbaal opgemaakt. Zowel de verdovende middelen als de ploertendoder werd door de politie in beslag genomen.

REGIO Snelheidscontroles

BROEKHUIZEN Tijdens snelheidscontroles met de lasergun donderdagmiddag op de Horsterweg zijn 4 bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 122 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

ST.ODILIENBERG Tijdens snelheidscontroles op donderdagmiddag op de Paarloweg zijn 20 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 68 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

REGIO Snelheidsovertreders

MAASBREE Een 70-jarige automobilist uit Biest Houtakker is donderdagavond op de Middenpeelweg bekeurd voor te hard rijden. De man kreeg een bekeuring voor het rijden van 127 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

HELDEN - Een 38-jarige automobilist uit Baexem is donderdagavond op de Maasbreeseweg bekeurd voor te hard rijden. Een politiepatrouille is hem gevolgd vanaf de Middenpeelweg waar hij met snelheden van 140 km/uur en hoger reed, waar 80 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie