Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Windows 2000 logocertificatie drietal producten Legato

Datum nieuwsfeit: 19-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Windows 2000 logocertificatie voor drietal producten Legato Systems

Hoofddorp, januari 2001 - - Legato Systems Inc., toonaangevend in enterprise storage management software, kondigt Windows 2000 certificatie aan voor Legato Cluster Enterprise, Legato Octopus en Legato wanCluster voor Windows NT en Windows 2000. Elk product is het eerste in zijn soort dat deze logocertificatie ontvangt.

Legato Cluster Enterprise is de heterogene, hoge beschikbaarheids- en clusteringsoplossing voor bedrijfsomgevingen. Legato Octopus is de oplossing voor gegevensreplicatie en voorziet gebruikers in 'real-time' gegevensbeveiliging en serverbeschikbaarheid. Door de laatste update, versie 4.1, biedt Legato Octopus verbeterde gegevenscodering waardoor gegevens nog ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie