Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waterpolitie op watersporttentoonstellingen

Datum nieuwsfeit: 20-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht KLPD: Driebergen 19-01-2001
Waterpolitie op watersporttentoonstellingen

Net als voorgaande jaren is de Waterpolitie met een informatiestand op de drie grote watersportbeurzen vertegenwoordigd. Politiemensen uit de water-praktijk zullen er dagelijks klaar staan om bezoekers te informeren en vragen te beantwoorden.

Van 20 tot en met 28 januari bemannen zij samen met de Wasserschutzpolizei Nordrhein-Westfalen een stand op de grootste watersporttentoonstelling ter wereld, de BOOT 2001 te Düsseldorf. U kunt de stand vinden in hal 10.

In Gent vindt van 10 tot en met 18 februari de Belgian Boot show plaats. De stand bevindt zich in hal 2 en collegas van de nieuwe Belgische Scheepvaartpolitie zijn als gasten aanwezig.

Van 10 tot en met 18 maart vindt in Amsterdam RAI de 46e HISWA plaats. Op deze grootste watersporttentoonstelling van de Benelux is de Waterpolitie samen met de collegas van de Rivierpolitie Rotterdam te vinden in een stand in de Randstadhal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie