Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Officiele prijsuitreiking Zilveren Camera

Datum nieuwsfeit: 20-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten

Zilveren Camerafeest 20 januari

Bram Budel, de winnaar van De Zilveren Camera, Klaas Jan van der Weij, Fotojournalist van het Jaar en winnaar van de Fujifilm Dutch Photo Press Award en Koen Verheijden, de winnaar van de Canonprijs worden samen met en de categoriewinnaars zaterdag 20 januari aanstaande tijdens de officiële prijsuitreiking van De Zilveren Camera 2000 in het zonnetje gezet.
Vanaf 19.30 uur wordt iedereen verwacht in Calypso - Rotterdam, Mauritsweg 5. Mocht U al eerder in de Maasstad zijn dan is er voor de aanvang van de Zilveren Camera gelegenheid om het Zilveren Cameramenu te gebruiken; een speciaal arrangement van de chef kok van Calypso Restaurant, drie gangen met een passend glas wijn voor fl. 35,--. Na het officiële gedeelte dat bestaat uit de prijsuitreiking, opening fototentoonstelling en digitale projectie van de winnende foto's begint om 21.00 uur het Zilveren Camerafeest met de Loco Loco Discoshow.
Bij inzenders en leden van de NVF valt de uitnodiging een dezer dagen in de bus.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie