Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 10.15 uur

Datum nieuwsfeit: 21-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-01-2001

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 10.15 uur
Voetsporen

UTRECHT Agenten reden gisteravond rond negen uur naar de Wallesteinlaan na een melding van overlast.
Op de Wallesteinlaan stonden een aantal jongeren die bij het zien van de politieauto er van door gingen. Een 18-jarige jongen uit Utrecht beledigde de agenten alvorens hij wegrende.
De agenten renden achter de jongen aan maar verloren hem in de Rockadestraat uit het oog. Doordat het net gesneeuwd had, konden de agenten de voetsporen van de verdachte in de sneeuw volgen tot een woning in de Prinses Margrietstraat. Een kort onderzoek in de woning leverde niets op maar toen een agent via de achtertuin naar de woning liep, zag hij de jongen achter de schoorsteen op het dak zitten. De Utrechter koos eieren voor zijn geld en is naar beneden geklommen. De jongen heeft op het politiebureau een bekeuring voor belediging gekregen.

Kentekenplaat

UTRECHT Agenten parkeerden zaterdagmorgen rond zes uur hun politiebus op het Neude om te voet verder te surveilleren. Kort daarna zagen zij twee mannen (23 en 32 jaar uit Utrecht) naar de bus lopen die vervolgens probeerden het voertuig weg te duwen. Toen dat niet lukte, bogen de Utrechters de kentekenplaat van de politiebus om. Hierop zijn de mannen aangehouden en hebben zij op het politiebureau een bekeuring voor vernieling gekregen.

Ruit

UTRECHT Een 23-jarige inwoner van Utrecht meldde zich gistermorgen rond half twaalf op het politiebureau aan de Kroonstraat voor de afhandeling van een verkeersongeval. Bij het controleren van de persoonsgegevens bleek de man nog 25 bekeuringen open te hebben staan. Toen hem dat werd medegedeeld, zette de man het op een lopen. De Utrechter dacht dat de deur automatisch voor hem open zou gaan maar de betreffende deur bleef dicht waardoor hij tegen de ruit opliep. De botsing leverde een vernielde ruit en een dikke knie op. De man is aangehouden en ingesloten. De Utrechter heeft een bekeuring (nummer 26) voor vernieling gekregen.

Gladheid

UTRECHT - Een 28-jarige Utrechtse automobilist reed gisteravond rond kwart voor tien de Noorderbrug op. Op de brug wilde hij via de rotonde de Koekoekstraat inrijden. Door de hevige sneeuwval en de gladheid was voor hem een taxi tegen een paaltje gebotst. Deze taxi stond gedeeltelijk op de rijbaan. De Utrechter probeerde de taxi te ontwijken maar gleed door de gladheid tegen de betonnen afscheiding van het fietspad. De auto van de Utrechter moest worden weggesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie