Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.30 uur

Datum nieuwsfeit: 21-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 11.30 uur
Controle

AMERSFOORT Politieagenten hebben gistermorgen toezicht gehouden in het centrum van Amersfoort. Een fietser kreeg een bekeuring voor het rijden in het voetgangersgebied. Acht automobilisten kregen een proces-verbaal voor foutief parkeren.

Gras

AMERSFOORT Politieagenten reden vanochtend rond kwart over vier naar het Avalonpad waar een bus over het fietspad zou rijden. De bus zou even daarvoor door een tuin op het Lancelotpad gereden zijn. Het voertuig bleek inmiddels in het gras naast het Avalonpad te staan. De automobilist kon door de drassige ondergrond niet meer weg komen. Bij het aanspreken van de 19-jarige bestuurder uit Amersfoort roken agenten een sterke alcohollucht. Bij de ademanalyse op het politiebureau bleek de man een alcoholpromillage van 1,25 in zijn bloed te hebben. Hij kon met een proces-verbaal van 900 gulden en een rijverbod van 5 uur het bureau verlaten. De auto is weggesleept.

Alcohol

AMERSFOORT Surveillerende agenten zagen vannacht rond half drie een auto met hoge snelheid over de Zuidsingel rijden. De bestuurder kreeg een stopteken en parkeerde zijn auto op Achter de Kamp. Bij het aanspreken van de 31-jarige man uit Amersfoort roken agenten een sterke alcohollucht.Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek de man een alcoholpromillage van 0,95 in zijn bloed te hebben. De man kreeg een bekeuring van 700 gulden en een rijverbod van 3 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie