Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Wegwerkzaamheden komende week
Vanaf maandag 22 januari 2001

Bij vorst wordt niet gewerkt, luidt de hoofdregel bij werkzaamheden aan wegen. Maar als het weer het toestaat wordt maandag het werk aan de Centrumring hervat. In de eerste fase, die ongeveer twee weken gaat duren, wordt gewerkt op het pleintje voor de bioscoop op de Naarderstraat. In de eerste week ondervindt het autoverkeer vermoedelijk weinig hinder. Het kan vanaf de Naarderstraat zowel rechtsaf het Melkpad op als rechtdoor richting station.

In de komende drie weken vervangt de NS rails ter hoogte van de grote spoorbomen. Die zijn voor autoverkeer in de eerste week drie dagen afgesloten. De werkzaamheden beginnen in de nacht van zondag op maandag. Fietsers kunnen van de overweg gebruik blijven maken. Automobilisten vanuit Hilversum Noord en Oost hebben de keus tussen de Beatrixtunnel en de kleine spoorbomen.

Verder begint de provincie Noord-Holland met de aanleg van een rotonde op de Utrechtseweg bij de aantakking van de Noodweg. Vanaf maandag is de Noodweg vanaf de kant van de Utrechtseweg

afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer op de Utrechtseweg wordt met een `wisselstoplicht' in twee richtingen langs het werk geleid. Deze situatie duurt tot half maart.

Overige werkzaamheden:

* op de Eikbosserweg tussen de Orchideestraat en de Diependaalselaan. (De vervanging van de riolering en aansluitende herinrichting duurt tot half maart.)

* en op de Liebergerweg tussen de Röntgenstraat en de Anthony Fokkerweg (tot half februari).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie