Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 22-01-2001 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE, Boxtel

Zondagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de eindhovenseweg in de bebouwde kom van Boxtel. Er werden 700 auto(s gecontroleerd op het gebruik van de autogordel. Totaal 16 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet droegen. Ook werd van nog eens 350 auto)s de snelheid gecontroleerd. Hiervan bleken er slechts 5 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 69 km/u.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Zondagmiddag is ook snelheidscontrole gehouden op de N65 onder Vught. Op dit stuk weg waar 70 km/u gereden mag worden werden 844 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 36 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 95 km/u.

ONGEVAL EN AANHOUDINGEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag vond op de Rijksweg A2 onder Vught een ongeval plaats. De 41-jarige bestuurder uit Hannover van een auto verloor bij Vught de macht over het stuur waarna bij van de weg raakte en in aanrijding kwam met enkele borden en bomen in de berm. De auto kwam tegen de vangrail tot stilstand. Waarschijnlijk heeft de bestuurder te hard reden. Eerder had hij al kans gezien een hem achtervolgende politieauto af te schudden. En een tweetal wegblokkades te omzeilen. Daarbij werden snelheden van meer dan 200 km/u gehaald. Door de politiemensen werden de bestuurder en de 21-jarige vrouw uit Hannover, die als passagier in de auto zat, aangehouden. In de auto werd een geladen revolver aangetroffen en verschillende bankpasjes en andere papieren. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO VAN DE WEG, Helvoirt

Maandagmorgen is een bestelauto bestuur door een 23-jarige man uit Tsjechie op Nieuwkuikseweg in Helvoirt door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Daarbij reed hij tegen een lantaarnpaal en kwam hij in een tuin van een woning tot stilstand. Een inzittende, een 25-jarige man uit Tilburg is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis.

WINKELDIEFSTAL, Schijndel

Maandagmiddag is een 33-jarige man uit Schijndel aangehouden. De man was in en winkel aan de Boschweg in Schijndel betrapt toen hij enkele levensmiddelen meenam zonder te betalen. De man kreeg een boete van fl. 250,-.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel

Maandagmiddag is vanuit een berging bij een woning aan het Maria Reginaplein in Boxtel een blauwe Yamaha Aerox bromfiets gestolen. Doordat mende deur van de berging had opengebroken kon men binnen komen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is BWR-689.

VERKEERSCONTROLE, Sint Oedenrode

Maandagmorgen is op verschillende plaatsen in Sint Oedenrode controle gehouden. Totaal werden 50 personen bekeurd, waaronder een 32-tal voor het niet gebruiken van de autogordel Verder werden nog 18 personen bekeurd voor onjuiste verlichting, bromfietsen op de rijbaan, onjuist parkeren bij oversteekplaatsen e.d..

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie