Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorgenomen benoeming statutair directeur Grontmij

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Grontmij NV
Zoek soortgelijke berichten
Grontmij

Grontmij NVPERSBERICHT

Datum: 22-01-2001

Voorgenomen benoeming Ir. S.Thijsen tot statutair directeur Grontmij

De Raad van Commissarissen van Grontmij nv heeft het voornemen Sylvo Thijsen per 1 september 2001 te benoemen tot statutair directeur van de onderneming. Deze voorgenomen benoeming is inmiddels voorgelegd aan de Centrale Ondernemingsraad en zal kenbaar worden gemaakt aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 april. De statutaire directie van Grontmij nv bestaat per 1 september uit: ir.J.W. Hillege, president-directeur, ir. F.Gietema, drs. D. Brouwer en ir. S. Thijsen.

Sylvo Thijsen (41) studeerde ruimtelijke planvorming aan de LU Wageningen, waarna hij in 1984 in dienst kwam van Grontmij. Thijsen bekleedde in zijn loopbaan uiteenlopende functies. Eerst vakgericht op het gebied van ruimtelijke planning en vervolgens was hij werkzaam in diverse managementfuncties. Hij was verantwoordelijk voor diverse herstructureringen en bovendien betrokken bij het opzetten en implementeren van kwaliteitssystemen en strategisch beleid. Hij heeft zitting in diverse landelijke adviesorganen op het gebied van ruimte, infrastructuur en economie.
In 1997 is Sylvo Thijsen benoemd tot divisiedirecteur Advies & Techniek, waarin de regionale vestigingen van Grontmij in binnen- en buitenland zijn ondergebracht. Sinds 1 november 2000 bestuurt hij tevens de divisie Data & Infrastructuur, waaronder vijf werkmaatschappijen opereren op het gebied van vastgoedbeheer, telecom, verkeer & infrastructuur.

Als directeur van Grontmij nv zal hij naast de aansturing van de divisies Advies & Techniek (1800 medewerkers) en Data & Infrastructuur (700 medewerkers) belast worden met de

De Bilt, 22 januari 2001

Reacties kunt u sturen naar Jan Ruhofreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie