Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reuters en Quartal introduceren investor relations service

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mime-Version: 1.0

PERSBERICHT

t.a.v. de fin-ec.redactie Amsterdam, 22 januari 2001

REUTERS EN QUARTAL INTRODUCEREN WEB INVESTOR RELATIONS SERVICE

Reuters, de wereldwijd opererende organisatie voor informatie, nieuws en technologie en Quartal Oy, een Finse Internet technologie specialist, hebben de Reuters Share Monitor service voor corporate investor relations websites geïntroduceerd.

Met deze service kunnen bedrijven dynamische grafieken van hun aandelenkoersen en handelsvolumes weergeven. De grafieken hebben verschillende tijdsperiodes, een 'zoom' functie en biedt de mogelijkheid om bepaalde gebeurtenissen tegen de koersen af te zetten (zie de demonstratie op www.sharemonitor.net en het bijgevoegd voorbeeld). De 'look and feel' van deze grafieken zijn afgestemd op de corporate kleuren en logo's zodat ze perfect aansluiten bij de eigen corporate website. Er is een krachtige versie beschikbaar voor bedrijven met beursnotering op meerdere beurzen.

Reuters Share Monitor wordt als eerste in Nederland, Belgie en Frankrijk geïntroduceerd en daarna in andere landen zodra de overeenkomsten met de betreffende beurzen zijn afgesloten. Reuters levert de koersinformatie en andere financiële data; Quatal heeft de technologie oplossing en het service platform ontwikkeld.

Over Reuters
Reuters (www.about.reuters.com ), de wereldwijd opererende organisatie voor informatie-, nieuws- en technologie, speelt een beslissende rol in het functioneren van de financiële sector en de mediasector. Reuters strategie is gericht op het functioneren van de financiële markt op internet. Reuters is het grootste internationale nieuws- en televisieagentschap ter wereld met
1.957 journalisten, fotografen en cameramensen in 185 kantoren. Deze verzamelen en bewerken het nieuws in 24 talen voor 153 landen. De toppositie van Reuters is te danken aan de reputatie van snelheid, accuratesse en objectiviteit en aan de voortdurende technische innovatie. Reuters levert nieuws en informatie aan meer dan negenhonderd websites op internet. Instinet, een onafhankelijk bestuurde dochteronderneming van Reuters, is de grootste elektronische effecten makelaar ter wereld, die de aandelen- en de obligatiemarkt beslaat. Op 30 juni 2000 had Reuters 17.067 medewerkers, verdeeld over 215 steden in 98 landen.

Voor verdere informatie:
Reuters Benelux BV: Peggy Curley, tel. 020-504 59 34; e-mail: (peggy.curley@reuters.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie