Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-01-2001 Mediaberichten maandag 22 januari 2001, (17.30 uur)

Venlo Inbreker betrapt

VENLO Een 22-jarige in Venray verblijvende man is vanmorgen door een motoragent op de Nieuw Goltenweg aangehouden na een korte achtervolging. De verdachte had kort tevoren ingebroken in twee woningen aan de Klagenfurtlaan en de Hertog Eduardstraat. Een getuige zag de inbraak en waarschuwde een langsrijdende motoragent van de Koninklijke Marchaussee. Deze ging poolshoogte nemen, maar de inbreker vluchtte met zijn mountainbike weg toen hij de motoragent zag komen. Op de Nieuw Goltenweg kon de verdachte worden staande gehouden, met de buit uit de beide woningen nog in zijn bezit. De getuige werd door de inbreker met woorden en fysiek bedreigd en heeft daarvan aangifte gedaan.

Evertsoord Snelheidscontrole

EVERTSOORD Vanmorgen heeft de politie op de Midden Peelweg eensnelheidscontrole gehouden. Terplaatse is de limiet 80 km/u, maar 92 bestuurders reden harder. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u. Er werden 565 voertuigen gecontroleerd tussen 13.30 en 14.30 uur.

Venlo Verkeerscontrole

VENLO De politie heeft vanmorgen tussen 11.00 en 11.30 uur op de Hogeweg en de Veldenseweg een verkeerscontrole gehouden. Er werden drie processen-verbaal uitgeschreven aan bestuurders die de verplichte autogordel niet gebruikten en een maal voor een verlopen rijbewijs.

Venlo Aangehouden verdachten

Vanmorgen heeft de politie twee minderjarigen aangehouden die op 17 december bij een openlijke geweldpleging op de Markt in Venlo betrokken waren. Het betreft twee jongens van 17 jaar uit Blerick en Venlo. In het kader van het onderzoek bleek het aandeel van deze beide jongens en zij konden alsnog worden aangehouden. Bij confrontatie met een aantal slachtoffers werden zij herkend als daders. Zij zijn inmiddels ingesloten en zullen worden gehoord. Het onderzoek gaat verder.

Venlo Inbraak

VENLO Bij een inbraak in een café aan de Casinoweg hebben dedaders de in het pand aanwezige gokkasten met grof geweld opengebroken. Het erin aanwezige geld werd meegenomen, evenals uit de opengebroken kassa. Naar schatting een totaal van enkele duizenden guldens. Ook namen de daders 30 c.d.s en 13 flessen sterke drank mee voor een waarde van meerdere honderden guldens.

Roermond Beroving

ROERMOND Twee gemaskerde mannen hebben zondagavond omstreeks 22.30 uur op de Heinsbergerweg onder bedreiging een scooter van een 17-jarige jongen uit Posterholt afgenomen. Het slachtoffer liep met twee vrienden, de scooter aan zijn hand, over het fietspad van de Heinsbergerweg, toen ter hoogte van de afslag naar het kerkhof een met een bivakmuts gemaskerde man uit de struiken kwam die de scooter van de jongen vastpakte. Even verderop stond een tweede gemaskerde man te kijken. Het slachtofwerd dreigend gesommeerd zijn scooter af te staan, hetgeen hij deed. Hierna vertrokken de beide mannen via het fietspad in de richting Schondeln.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie