Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid, Utrecht, 09.30 uur

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.30 uur
Wegpiraten veroorzaken aanrijding

AMERSFOORT Zondagmorgen omstreeks kwart voor twaalf raakte een 30-jarige automobilist uit Hengelo met zijn auto van de weg. Toen de automobilist over de A1 in de richting van Hoevelaken reed, werd hij op onverklaarbare reden door twee overige weggebruikers afgesneden.

Hierdoor raakte hij de macht over het stuur kwijt en schoot via de vangrail de berm in. Een 16-jarige meisje, die op de achterbank zat, klaagde na de aanrijding op over pijn aan haar nek. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis De Lichtenberg. Het voertuig raakte licht beschadigd.

Waar of niet waar

LEUSDEN - Zondagmiddag omstreeks vier uur reed een vrouw uit Hilversum met haar fiets over de Leusbroekerweg. Op een gegeven moment zag zij een man met een geweer in zijn handen op een hek zitten. Nieuwsgierig vroeg zij aan de man wat hij aan het doen was.
De man antwoordde dat hij zijn hond aan het opvoeden was omdat hij slecht zou luisteren. De man zou de hond nu opvoeden door hem iedere keer als hij het erf afliep in zijn kont te schieten.

Frontale aanrijding

AMERSFOORT Zondagavond om kwart voor negen heeft er een frontale botsing plaatsgevonden op de Daam Fockemalaan. Een 40-jarige automobilist uit Amersfoort kwam uit de richting van de Stichtse Rotonde en raakte met zijn rechter voorwiel in de berm. Door een verkeerde stuurcorrectie begon het voertuig te slippen en botste vervolgens frontaal tegen een uit tegenovergestelde richting komende 45-jarige automobilist uit Baarn. Geen van de bestuurders raakte bij dit ongeval gewond. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd en moesten worden weggesleept .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie