Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom, Utrecht, 10.00 uur

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.00 uur
Verdachte ontsnapt uit politiebureau

NIEUWEGEIN Op zaterdag 20 januari werd omstreeks drie uur `s nachts door de politie in Nieuwegein een 19-jarige inwoner van Nieuwegein aangehouden die werd verdacht van het inbreken in auto`s in het centrum. De man werd voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Omstreeks kwart voor zes die nacht werd ontdekt, dat de verdachte kans had gezien om het bureau te verlaten. Het is onduidelijk hoe de verdachte uit het bureau heeft kunnen komen. De politie onderzoekt nog hoe dit mogelijk kon zijn.

Bedreiging

HOUTEN Op zondag 21 januari werd een 22-jarige inwoner van Houten omstreeks tien over drie in de middag bedreigd door een automobilist. De inwoner van Houten reed over de Rondweg met zijn auto in de richting van de Hoeve. Op de kruising met de Utrechtseweg ging zijn telefoon af. Hierdoor werd hij even afgeleid en reed vervolgens door het rode verkeerslicht. De man probeerde nog te remmen maar dat lukte niet meer.

Op dat moment kwam er een bestelauto vanaf de Utrechtseweg aanrijden, waarvan de bestuurder zich kennelijk ergerde aan het gedrag van de Houtenaar. De bestuurder van de bestelauto reed achter hem aan en begon hem met de bestelauto af te snijden en dwong de Houtenaar om met zijn auto te stoppen. De bestuurder van de bestelauto stapte uit en begon te schreeuwen en op de auto te slaan. Het slachtoffer kon op een gegeven moment wegrijden en deed bij de politie aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder van de bestelauto.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie