Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe 22 januari 2001

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van maandagmorgen
10:36 maandag 22 januari 2001

De berichtgeving van maandagmorgen t/m donderdagmiddag wordt gedaan door Dirk Neef, 0522 - 27 4015 of 06 - 51 557 950

Geen voorrang

EMMEN. Bij een aanrijding op de kruising van de Boslaan met de Dennenlaan in Emmen raakte zondagmiddag een 26 jr. man uit Arnhem lichtgewond. Hij zat als passagier in een auto die werd bestuurd door een 29 jr. man uit Emmen. Op de kruising wilde de bestuurder rechtdoor rijden. Hij kreeg geen voorrang van een tegemoetkomende en afslaande auto bestuurd door een 79 jr. man uit Klazienaveen. De gewonde werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Politie zoekt doorrijder

MEPPEL. De politie in Meppel is op zoek naar de bestuurder van een auto met Engels kenteken en schade aan de voorkant. Deze auto botste in de nacht van zondag op maandag, op de Ceintuurbaan in Meppel, tegen een geparkeerde auto. Een getuige zag de auto verder rijden en waarschuwde de politie. De getuige is de auto nog gevolgd tot aan de oprit van de A-32 richting Steenwijk.


*
Forse boete

EMMEN. Een 38 jr. man uit het Poolse Hawaje kreeg in de nacht van zondag op maandag van Justitie een transactievoorstel van f. 1000,-. De man kreeg dit omdat de politie op de Dorpsstraat in Weerdinge vaststelde dat de man onder invloed een auto bestuurde. Hij werd aangehouden en uit de ademanalyse op het politiebureau bleek een alcoholgehalte van 1,1 promille. De man betaalde de boete direct.


*
Tassen uit auto gestolen

MEPPEL. Op de parkeerplaats bij het station aan de Leonard Springerlaan in Meppel zijn zondag twee tassen met kleding uit een auto gestolen. De eigenaresse uit Ruinen ontdekte zondagavond dat een ruitje van de auto was vernield en dat de beide tassen waren verdwenen


*
Inbraak

ASSEN. Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag ingebroken in een bedrijf aan de Europaweg-noord in Assen. Men kwam binnen door een deur open te breken. Vanmorgen was nog niet bekend wat er is gestolen.


*
Woningbrand

RODEN. Door nog onbekende oorzaak ontstond er zondagavond brand in een woning aan de Meidoornlaan in Roden. De bewoners waren op dat moment bij de buren op visite. De brand ontstond in de bijkeuken achter de woning en werd ontdekt door de achterburen. De bijkeuken brandde helemaal uit. De schade aan de rest van de woning is niet bekend. Wel ontstond er een hevige rookontwikkeling waardoor de hond van de bewoners om het leven kwam.


*
Lichtgewonde bij kop-staart aanrijding

EMMEN. Bij een kop-staart aanrijding op de N862 tussen Klazienaveen en Emmen, raakte maandagmorgen een 30 jr. automobiliste uit Klazienaveen lichtgewond. De vrouw moest afremmen omdat bij de verkeerslichten op de kruising met de Oranjedorpstraat voor haar rijdende autos langzaam begonnen op te trekken. Een 25 jr. vrouw uit Emmen reed achter de vrouw uit Klazienaveen en had te laat in de gaten dat deze afremde. Een kop-staart aanrijding volgde. De vrouw uit Klazienaveen werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Autobrand

ASSEN. Op een parkeerplaats aan de Schepersmaat in Assen brandde maandagmorgen een geparkeerde auto van een vrouw uit Assen uit. De brand is waarschijnlijk spontaan onder de motorkap ontstaan. De brandweer bluste de brand.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie