Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo 22-01-2001

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-01-2001 Mediabericht maandag 22 januari 2001

VENLO Verkeersgewonde

VENLO Een 16-jarige jongen uit Venlo heeft op zondag 21 januari zijn bekken gebroken bij een ongeval in zijn woonplaats. Omstreeks 19.15 uur reed de jongen met zijn bromfiets over de fietsbrug en reed door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Hij kwam ten val en liep hierdoor het letsel aan zijn bekken op. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis.

VENLO Verkeersgewonden

VENLO Twee Venlose personen raakten op zondagmiddag 21 januari gewond bij een ongeval in hun woonplaats. Een 6-jarig meisje liep een gebroken pols op en een 34-jarige vrouw kneusde haar ribben. Zij zaten beiden in een auto die bestuurd werd door een 40-jarige man eveneens uit Venlo. Deze bestuurder reed over de Beckersweg in de richting van de kruising met de Leutherweg. Op de kruising werden zij aangereden door een 22-jarige automobilist uit Viersen. Deze verleende geen voorrang waarna een botsing volgde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie