Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediasystemen integreert workflowsystemen dagbladuitgevers

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Mediasystemen integreert workflowsystemen dagbladuitgevers

Haarlem, 22 januari 2001 - Mediasystemen B.V., een dochteronderneming van Triple P, heeft opdracht gekregen het systeem voor de workflow van de redactie en advertentie-afdeling van dagbladuitgeverij De Gooi- en Eemlander B.V. te vernieuwen. Doel is de advertentie- en redactionele productie te integreren in het bestaande systeem van Damiate B.V., de branchegenoot waarmee De Gooi- en Eemlander onlangs is gefuseerd. Beide bedrijven maken deel uit van het Telegraaf-concern.

Damiate is al bijna 15 jaar gebruiker van de oplossingen voor redactie, beeldbewerking en advertentie-opmaak van Mediasystemen. Twee jaar geleden implementeerde Mediasystemen bij Damiate ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie