Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe hoofdsponsor voor nationale pony indoor Balkbrug

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the Dutch


Het nationale pony indoor Balkbrug
Het nationale pony indoor Balkbrug, welke gehouden wordt van 15 tot 18 februari a.s., heeft een nieuwe hoofdsponsor.

Voorgaande drie jaren was het bedrijf Buiter Beton verbonden aan dit groots opgezette pony indoor concours. Voor Boertjes makelaars wordt de naamsverbinding aan dit nationale evenement gezien als een passende mogelijkheid om de naamsbekendheid landelijk te vergroten. Boertjes makelaars is gespecialiseerd in de verkoop en taxaties van paardenbedrijven, maneges en woonboerderijen voor de paardenliefhebber. Het bedrijf heeft drie vestigingen in de omgeving van Balkbrug. Namelijk in Nieuwleusen, Dedemsvaart en Staphorst. De opzet van de wedstrijden blijven grotendeels gelijk aan de voorgaande jaren. Voor de zwaarste klasse wordt nu de Heydens textiel selectie wedstrijden verreden, onder toezicht van de bondscoach W. Bonhof.

Voor info
Comm. Organisatie Boertjes Makelaars Pony Indoor Balkbrug Tel 06-53394330 of 0523-612474 tijdens kantooruren ©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie